Homenatge a Don Pep

El passat divendres dia 30 d’abril va fer un any que Josep Roig, Don Pep, ens va deixar. Per això, a l’escola li vàrem retre un sentit homenatge on hi participaren tant els alumnes com els mestres. 

Els alumnes de sisè de primària foren els encarregats de dirigir l’acte, que malauradament va ser interromput en diverses ocasions per la pluja, però que malgrat això va seguir endavant i vàrem poder dedicar a Don Pep l’acte que es mereixia.

Per començar, vàrem escoltar una de les cançons preferides de Don Pep, “Signore delle cime”. 

Després, un grup d’alumnes de 5è va fer una ballada de bot amb l’acompanyament de la cançó “L’amo de Son Carabassa”, interpretada per mestres de l’escola. 

Els alumnes de sisè també s’encarregaren de llegir la biografia de Don Pep, no sense emocionar-se al recordar els moments viscuts amb ell. I el moment més màgic va arribar ja al final, quan tots els alumnes de l’escola cantaren “Escriurem”, una cançó preciosa de Miki Núñez.

Per tancar l’acte, els alumnes de 4t de primària varen amollar coloms. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>