Graduació i comiat dels alumnes de 6è

Ahir dimecres dia 23, poc abans que començàs la revetlla de Sant Joan, va tenir lloc al pati petit de l’escola la celebració de la graduació i el comiat dels alumnes de sisè. Va ser un acte més íntim del que estam acostumats, i és que per mor de les restriccions pel covid tan sols varen poder venir pares i germans dels homenatjats. Així i tot, va ser un acte emotiu que de ben segur ni uns ni altres oblidaran. 

Els alumnes de sisè varen donar el sus a l’acte amb una interpretació preciosa de la cançó “I’m gonna let it shine”, molt ben triada per part de la mestra de música Cati Juan, ja que la lletra de la cançó, amb el seu esperit de gospel, diu “This little light of mine I’m gonna let it shine”, és a dir, “Aquesta petita llum meva la deixaré brillar”, que és el que segur que faran a l’institut tot just començar aquesta etapa tan diferent i especial com és la secundària. 

Durant l’acte, els alumnes varen recordar els seus bons moments a l’escola, i varen destacar que allò que més els ha marcat han estat els amics, els moments compartits, els mestres… 

La seva tutora d’aquest curs, Cati Torrens, així com també les altres tutores d’altres anys i els mestres especialistes que han tengut, els varen voler dedicar unes paraules de comiat, coincidint tots en el desig que a l’etapa de l’institut els vagi molt bé, que siguin molt feliços i que sempre tendran les portes de Son Juny obertes. 

Molta sort, alumnes de sisè!! I gràcies per tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>