Arxiu de la categoria: General

Jornada de portes obertes

Dimecres, dia 27 de març a les 16’30 el CEIP SON JUNY obre les seves portes a les famílies que ho desitgin per visitar l’escola d’educació infantil. Podran visitar els diferents espais i conèixer de primera mà la metodologia i les diferents activitats que s’hi realitzen.

Programa de Competència Familiar

Dia 15 de gener comença el Programa de Competència Familiar (PCF) on les famílies d’alumnes de 5è i 6è tendran el seu espai per xerrar sobre la importància de la comunicació familiar i estratègies per millorar la convivència. Aquest programa es durà a terme tots els dimarts de gener i febrer al CEIP Son Juny.

Tallers 2018

Com cada any, a final del segon trimestre celebram una diada d’activitats lúdiques. Enguany hem fet tallers relacionats amb el tema del curs: l’ART. Podeu veure un resum que ha elaborat n’Irene:

Formació al CEIP SON JUNY

Dissabte, 18 de novembre, hem participat en una jornada de formació amb docents d’altres escoles. Hem parlat d’espais,de neurociència, d’aprenentatge natural… tot per millorar l’aprenentatge i la formació integral dels nostres alumnes.

Formació Montessori

El claustre del CEIP Son Juny ha fet un curs de formació en metodologia Montessori impartit per Laura Frau. Hem pogut aprendre la importància de la fase sensorial, de l’acompanyent de l’adult, de la manipulació abans de l’abstracció, de l’organització del material… Ara l’hem d’adaptar i incorporar a la nostra pràctica.